Bagels med kalkon

Allergener
Bagels med kalkon & Färskost

Gluten

Mjölk/ laktos

Sojabönor

Sesamfrön

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

BAGELS:VETEMJÖL, malt av KORN, vatten, socker, salt, torkad surdeg av VETE, vinäger, jäst, SOJABÖNSOLJA, solrosolja, mjölbehandlingsmedel E 300, majsmjöl, SESAMFRÖ.

Kan innehålla spår av ägg, mjölk, laktos, sesam, senap och soja

FÄRSKOST: Pastöriserad GRÄDDE, SKUMMJÖLK, salt, SYRNINGSKULTUR (MJÖLK).

KALKON: Kalkonbröst (76%), vatten, salt, malto- dextrin, jästextrakt, stabiliseringsmedel (E450, E451), antioxidationsmedel (E331, E301), surhetsreglerande medel (E500), konserveringsmedel (E250), rökarom. Råvaruursprung: EU

ÖVRIGT: Frilice crisp, paprika