Äppelkaka

med vaniljsås

Allergener
Äppelpaj

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Vaniljsås

Mjölk/ laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

ÄPPELPAJ: Äpplen (53,5%); socker, MJÖL (VETE), vegetabilska oljor och fetter (palm, raps, solros), koncentrerad smör (MJÖLK) (3.0%), modifierad stärkelse, jäst, ÄGGVITA, salt, stärkelse (VETE), invertsocker; bakpulver och ämnen med liknande funktion (E500, E450), sött vasslepulver (MJÖLK), HELMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E471; E472e), förtjockningsmedel (xantangummi; fruktkärnmjöl); naturligt smakämne, vatten.

Kan innehålla spår av soja, valnötter, hasselnötter, mandel, pekannötter, pistaschmandlar.

VANILJSÅS: SKUMMJÖLK, socker, härdat kokosfett, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E472b, E472e), förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), naturlig vaniljarom, arom, färgämne (karotener). Vaniljsåsen är laktosfri.