1.Pannkaka Vegan

innehåller mjöl av morot och palsternacka

Allergener
Pannkaka Vegan

Spannmål

Pannkaksylt
Oatly Vaniljglass

Spannmål

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

PANNKAKA VEGAN: vatten, VETEMJÖL 32%, mjöl av torkad morot och palsternacka 3,7%, rapsolja, VETEGLUTEN, salt med jod, bakpulver (majsstärkelse, natriumdifosfat, natriumkarbonat). Rapsolja till stekning.

PANNKAKSYLT: Vatten, socker, äpple, jordgubbar, svart vinbär, stabiliseringsmedel (pektin), syra (citronsyra), konserveringsmedel (E202,E211).

OATLY VANILJGLASS: Vatten, HAVRE, socker, druvsocker, rapsolja, glukossirap, fullhärdade vegetabiliska oljor (kokos, raps), kokosolja, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl), naturlig arom, salt, vaniljfrön, färgämne (betakaroten).