1.Pannkaka Vegan

innehåller mjöl av morot och palsternacka
Allergener
Pannkaka Vegan
Pannkaksylt
Oatly Vaniljglass

Gluten

Ingredienser

Pannkaka Vegan: Vatten, vetemjöl 32%, rapsolja, mjöl av torkad morot och palsternacka 2,8%, vetegluten, salt med jod, bakpulver (majsstärkelse, natriumdifosfat, natriumkarbonat).Rapsolja till stekning.

Pannkaksylt: Vatten, socker, äpple, jordgubbar, svartvinbär, stabiliseringsmedel (pektin), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (E202,E211).

Oatly Vaniljglass: Vatten, HAVRE, socker, druvsocker, rapsolja, glukossirap, fullhärdade vegetabiliska oljor (kokos, raps), kokosolja, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl), naturlig arom, salt, vaniljfrön, färgämne (betakaroten).

 

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.