1.Pannkaka Gluten- Laktosfri

*Glutenfri vetestärkelse innehåller mindre än 0,002 g gluten per 100 g

Allergener
Pannkaka Gluten- Laktosfri

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Pannkaksylt
Laktosfri Grädde

Mjölk/ laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Laktosfri SKUMMJÖLK, ÄGG, glutenfri VETESTÄRKELSE*, majsstärkelse, modifierad potatisstärkelse, rapsolja, ÄGGVITEPULVER, salt med jod, maltodextrin. Rapsolja till stekning. *Glutenfri vetestärkelse innehåller mindre än 0,002 g gluten per 100 g produkt.

Produkten är glutenfri och laktosfri.

Pannkaksylt: Vatten, socker, äpple, jordgubbar, svartvinbär, stabiliseringsmedel (pektin), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (E202,E211).

Laktosfri VISPGRÄDDE: Pastöriserad GRÄDDE, laktasenzym, stabiliseringsmedel (karragenan)