1.Pannkaka Gluten- Laktosfri
*Glutenfri vetestärkelse innehåller mindre än 0,002 g gluten per 100 g
Gluten
Mjölk/ laktos
Ägg
Mjölk/ laktos
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
Laktosfri SKUMMJÖLK, ÄGG, glutenfri VETESTÄRKELSE*, majsstärkelse, modifierad potatisstärkelse, rapsolja, ÄGGVITEPULVER, salt med jod, maltodextrin. Rapsolja till stekning. *Glutenfri vetestärkelse innehåller mindre än 0,002 g gluten per 100 g produkt.
Produkten är glutenfri och laktosfri.
Pannkaksylt: Vatten, socker, äpple, jordgubbar, svartvinbär, stabiliseringsmedel (pektin), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (E202,E211).
Laktosfri VISPGRÄDDE: Pastöriserad GRÄDDE, laktasenzym, stabiliseringsmedel (karragenan)