1. Gluten & Mjölkfri Toast

Allergener
1. Gluten & mjölkfri Toast

Senap

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Bröd: GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, vatten, GLUTENFRITT MALTEXTRAKT (KORN), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), jäst, rapsolja, socker, maltodextrin (majs), psylliumfröskal, majsstärkelse, ärtprotein, emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer.

Fyllning: vatten, vegetabiliska fetter (shea, kokos), modifierad stärkelse, stärkelse, salt, potatisprotein, klumpförebyggande medel (E460), rönnbärsextrakt, aromer, surhetsreglerande medel (citronsyra), färgämne (karotener), vitaminer (B12, D2), jod. Helmuskelskinka (90%), vatten, salt, maltodextrin, stabiliseringsmedel (E407, E450, E451), antioxidationsmedel (E301,E331), konserveringsmedel (E250), rökarom. Vatten, gult och brunt SENAPSFRÖ, socker, ättiksprit, salt och gurkmeja. Oregano

Kan innehålla spår av mjölk och ägg.