Barnsligt roliga sällskapsspel

Leksaker

Att samla familjen och spela sällskapsspel är perfekt för regniga sommarlovsdagar. På vår leksaksavdelning finns spel av alla de slag, och nu tar vi en titt på utbudet för barn i olika åldrar.

Små & smidiga väskor

Väskor

Är det ens möjligt att ha får många små och smidiga axelremsväskor som rymmer det nödvändigaste när du är på språng? Just det! På vår väskavdelning hittar du massor av väskor i lite mindre format för festliga tillfällen eller för en tur på stan.

Växtskydd för alla behov

Blommor

Blir du störd i sommaridyllen av mördarsniglar som äter sig igenom trädgården eller bladlöss som inte vill låta bli dina rosor? Eller vill du kanske bli av med bananflugorna i köket på ett kick? Då ska du bege dig till vår växtavdelning Gröna rummet och botanisera bland alla växtskyddsprodukter som finns i utbudet.

Haklappar för de minsta

Babytillbehör

Matglädjen frodas som bäst när de små får kladda och söla hur mycket de vill vid matbordet. Men för att underlätta städningen efteråt är en så klart bra haklapp en god idé. Vill du dessutom rädda kläderna så finns det långärmade haklappar i tröjform att testa. Styr bara kosan mot varuhusets babyavdelning och upptäck hela utbudet av haklappar!

Måleri och konstnärsmaterial

Till hemmet

För alla konstnärer, oavsett nivå, vill vi passa på att tipsa om utbudet av konstnärsmaterial på Till hemmet-avdelningen. Här kan du shoppa canvasdukar, färg, plock och pennor till riktigt bra priser.

Brandsäkra hemmet

Friluftsliv

Att ha barnsvarnare, brandsläckare, brandfilt och gärna brandstege hemma är en billig försäkring om olyckan skulle vara framme. Se till att göra en inventering varje år och se till att alla produkter fungerar och finns till hands på rätt ställe. Behöver du uppgradera utrustningen så finns allt du behöver att köpa på fritidsavdelningen på nedre plan.