Senaste nytt! Naturligt hundgodis

Husdjur

För dig som är på jakt efter ett extra hälsosamt hundtugg vill vi tipsa om Naturligt som är ett nytt varumärke på vår husdjursavdelning. Alla produkter tillverkas i Sverige, med råvaror från svenska gårdar. Dessutom lufttorkas produkterna vilket för att alla nyttiga vitaminer och mineraler kommer hunden tillgodo på bästa sätt.

Ryggsäckar från Strøva

Friluftsliv

Behöver du en ny friluftsryggsäck eller vill barnen kanske ha en ny rygga inför höstterminen? På vår fritidsavdelning har vi fått påfyllning av våra populära ryggsäckar från Strøva. Vilken färg tycker du är snyggast?

Badtofflor och chunky slippers

Skor

Sommarens vardagstrend är utan tvekan badtofflor i chunky design! Tofflorna är i slip-in-modell med bred rem och rejäl sula i lättviktsmaterial som gör dem mjuka och sköna att gå i. Vill du ha er mer klassisk modell så har vi också storsäljande badtofflor från Björn Borg som du hittar vi kassan på skoavdelningen.

Velourset i storlek 134–170

Damkläder

Just nu är machande mjukisset i velour toktrendigt bland kidsen! Passa på att shoppa trenden till bästa pris på vår barnavdelning. Just nu har vi velourset i flera fina färger i storlek 134–170.

Shoppa allt för kräftskivan!

Till hemmet

Sommaren är verkligen högsäsong för fest och sensommarens höjdpunkt är utan tvekan kräftskivan. Börja planera festen redan nu och passa på att ladda upp med allt du behöver för att maxa tillställningen. På vårt sommartorg på plan 2 har vi alla dekorationer och dukningsdetaljer som du behöver! Eller vad sägs om ljusslingor, papptallrikar, dekorationer av alla de slag, roliga accessoarer, sånghäften och presentpåsar.

Sophie la Girafe

Babytillbehör

Letar du present till en nyfödd bebis eller vankas det kanske dop? Då kan vi tipsa om de populära bitleksakerna från Sophie la Girafe som du just nu hittar på vår babyavdelning. Leksakerna stimulerar både syn, hörsel, smak, känsel och lukt. En stor favorit både hos föräldrar och barn!